Costco Wholesale Hakkında Bilgi


Amerika’da Kaliteli ve Uygun Fiyatın Adresi Costco,


Costco, Türkiye’de bulunan Metro Toptancı Marketi’nin Amerika versiyonudur. Costco Wholesale Market’e sadece üye olanlar girebiliyor. Kanada, Meksika, BirleÅŸik Krallık, Japonya, Ä°spanya gibi birçok ülkede faaliyet gösteren Costco’da ihtiyacınız olan birçok ÅŸeyi bulmanız mümkün. Her türlü gıda (helal et), ev eÅŸyası, elektronik eÅŸya, oto eÅŸyası, bahçe aksesuarları vb. ÅŸeyleri Costco’da rahatlıkla bulabilirsiniz.

Costco’nun en çok tercih edilen iki tip üyeliÄŸi vardır : Bunlardan biri yıllık 60 dolarlık üyelik ücreti olan Gold üyeliÄŸi, bir diÄŸeri ise yıllık 120 dolar ücreti olan Business üyeliÄŸidir. Business üyeliÄŸinde %2 oranında geri iadesi saÄŸlanmaktadır. Bu geri iade hesabınıza kullanılabilecek kredi olarak yansımaktadır. Kalabalık bir aileyseniz ve harcamalarınız fazlaysa, business üyeliÄŸi sizin için ideal bir seçenektir. Çünkü business üyeliÄŸi kendini bir senede rahatlıkla amorte edebilmektedir. (aylık 500 dolar ve üzeri alışveriÅŸ yapıyorsanız)

Bütün bu sunduÄŸu ürünlerin yanı sıra, Costco’da birçok damaÄŸa uygun hazır yiyecekler de bulabilirsiniz. Bunlar karşımıza piÅŸmiÅŸ ya da piÅŸmeye hazır ÅŸekilde çıkmaktadır. Bu ürünlerin en meÅŸhurlarından biri olan bütün piÅŸmiÅŸ tavuk, cazip fiyatıyla tavuk severlerin gönlüne taht kurmuÅŸtur.

Hazır yiyecekler demiÅŸken Costco’nun hemen dışarısında bulunan Fourth Court’u da unutmamak gerekir. Burada da cebi yakmayan birçok fasd food çeÅŸidini bulabilirsiniz. Bu Fourth Court’un fiyatları dışında bir baÅŸka cazip yanı ise herkesin, Costco üyeliÄŸi olmaksızın burayı kullanabiliyor olmasıdır. En göz alıcı ürünlerinden bir tanesi 18 inchlik ve sadece 10 dolar olan pizzalarıdır. Et sevmiyorsanız veggie pizzasını tercih edebilirsiniz.

Costco’da alışveriÅŸ yaparken çeÅŸitli fırmaların tanıtım standlarında promosyon ürünlerini de tadabilirsiniz. Böylece alışveriÅŸ yaparken aynı zamanda atıştırmalıklarınız da (snack) sizin için hazır olacak.

Kısacası, Kaliforniya’da Costco yaygın bir markettir. Kalabalık bir aileyseniz Costco bütçenize uygun olabilir. Sam’s Club tarzı toptancı bir markettir.

Costco hakkında bilinmesi gereken bir baÅŸka konu ise kendi markalarını Kirkland adı altında satmasıdır. Kirkland, markalarında genellikle ucuzluk söz konusudur. Bu markayı gözden kaçırmayın derim! Her ÅŸey toptan satıldığı için fazla abartıdan kaçının sonra çürümesin. Aynı zamanda hem benzin hem de araba bakım servisleri de bulunmaktadır.

Bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle!
Costco Wholesale Hakkında Bilgi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bill Clinton'un Yanındakini Tanıdınız mı?

Dua Lipa'dan Challenge Accepted DesteÄŸi